Jessie J paljasti: ”Biseksuaalisuus oli pelkkä vaihe!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen popkaunotar Jessie J on tunnettu koko uransa ajan biseksuaalina. Usein seksuaalivähemmistöön kuuluvat tietävät jo nuorena olevansa erilaisia, ja harvemmin he muuttavat suuntautumistaan vanhempana. Jessie J halusi kuitenkin palata heteroksi.

Nainen kertoi, että hänen julistautumisensa biseksuaaliksi oli vaihe. Jessie J haluaakin tällä hetkellä löytää itselleen aviomiehen. Tähden mukaan se ei kuitenkaan ole helppoa, koska elämä on hänen mukaansa kuin Sinkkuelämää-televisiosarjassa.

– Minulle se oli vaihe. En kuitenkaan sano, että biseksuaalisuus on vaihe kaikille. Puhuin siitä ja olin avoin, ja tuen lesboutta, homoutta, biseksuaalisuutta ja transgender-seksuaalisuutta. Rakasta, ketä haluat. Niin minäkin teen. Haluan lopettaa aiheesta puhumisen ja löytää itselleni aviomiehen, kertoi laulaja Daily Mirror -lehdelle.

26-vuotias Jessie J tunnetaan upeasta lauluäänestään ja kahdesta julkaistusta albumista. Who You Are ja Alive sisältävät molemmat maailmanlaajuisia hittejä. Niihin lukeutuvat muun muassa Price Tag, Domino, Thunder ja It’s My Party.