Kim Kardashianin muhkea bikinipeppu nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispiirit ovat armottomat – varsinkin Yhdysvalloissa. Ollaksesi jotain ja saadaksesi kutsuja ökybileisiin täytyy meriittejä löytyä. Monen mielestä realitykaunotar Kim Kardashianilla ei niitä ole, vaikka nainen superkuuluisuus onkin. Häntä ei nimittäin enää kutsuta Hollywoodin pintapiirien juhliin.

Toissaviikolla Kim käväisi perheineen Thaimaassa, jossa hän poseerasi myös mallikuvissa rannalla. Nyt kuvaussession satoa on julkaistu, ja kuvissa pääosiin nousee veneen laidalla istuvan julkkistähden kuuluisa jättipeppu.

Splash
Splash
Splash
Splash

33-vuotias Kim ja hänen äitinsä Kris Jenner halusivat epätoivoisesti saada kutsun Vanity Fairin järjestämiin Oscar-gaalan jälkibileisiin. Heitä ei kuitenkaan kutsuttu. West onnistui kuitenkin vakuuttamaan Voguen päätoimittajan Anna Wintourin siitä, että hänen morsiamensa ansaitsi päästä Voguen kansikuvaan. Pari aikoo kesällä naimisiin Pariisissa.