Lääkärit väittivät pikkutytön menettäneen kävelykykynsä – pikkuneiti osoitti toisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhemmille ei mikään ole surullisempaa, jos heidän pieni lapsensa sattuu kärsimään jonkin sortin sairaudesta. Lääkärit ennustivat aiemmin, ettei pieni Eden Nagle -niminen tyttö tulisi enää koskaan kävelemään. Lapsi kärsi Duanen oireyhtymästä, joka merkitsee fyysisen kehittymisen viivästymistä.

Oli epäselvää, pystyisikö idaholainen Eden olemaan koskaan tarpeeksi vahva ryömiäkseen tai kävelläkseen omin voimin. Pikkutyttö aloitti fysioterapian kahdeksan kuukauden ikäisenä, uutisoi Daily Mail. Tyttö onnistui kuitenkin ylittämään itsensä, ja jo viisivuotiaana neitokainen ikuistettiin juoksemassa.

Video kuvannut äiti ihastui näystä ikihyviksi. Hän kertoi lapsen olevan perheen sankari, joka muistuttaa heitä päivittäin pienistä ilonaiheista ja siitä, ettei koskaan kannata antaa periksi.