Mies lähti ravintolasta maksamatta – palasi takaisin 70 vuoden päästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joidenkin mielestä ”Ruokaile ja pakene” on toimiva yhtälö ravintolassa asioidessa. Tämä ei kuitenkaan toimi käytännössä enää nykyään, sillä monissa paikoissa on valvontakamerat ja maksut kesken jättänyt asiakas pystytään paikantamaan poliisivoimin.

Joskus vanha rikos painaa niin, ettei mikään muu kuin anteeksipyyntö auta. KSL-sivuston mukaan Salt Lake Cityssa sijaitsevaan Lamb’s Grill -ravintolaan tuli äskettäin liikuttava viesti, jossa jo vanha mies pyysi anteeksi vuonna 1941 tapahtunutta varkautta. Kyseinen henkilö oli sen aikaan 10-vuotias ja viety summa oli yksi dollari.

Hän lähetti kadulta tyttärensä viemään ravintolaan viisi dollaria ja viestin. Nykyinen omistaja Francis Liong piti vanhuksen tekoa liikuttavana ja kutsui hänet syömään ravintolaan. Hänen mukaansa viisi dollaria eivät kuitenkaan kuulu hänelle, vaan aiemmalle omistajalle.