Palvelutalo palkkasi vanhuksille strippareita – tempauksella odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä tehdä kun palvelutalon elämä käy tylsäksi ja päivät noudattavat viikkotolkulla samaa ja tasaista kaavaa? Tällöin täytyy tietysti järjestää ikimuistoiset kekkerit, jonne tilataan myös joukko miestrippareita illan iloksi. Näin ainakin ajattelivat newyorkilaisen palvelutalon johtajat.

East Neck Nursing Center -nimisessä palvelutalossa asuva 85-vuotias Bernice Youngblood oli nauttinut yhdessä ikätovereidensa kanssa henkilökunnan järjestämästä yllätyksestä. Taloon oli tilattu joukko edullisia miesstrippareita viihdyttämään asukkaita. Tapauksesta otettiin myös valokuvia ja niissä näkyy joukko nauravia naisia tunkemassa seteleitä tanssivien miesten housuihin.

Bernicen poika Frank on nyt nostanut oikeusjutun palvelutaloa vastaan, sillä hänen mielestään asukkaana oleva Bernice-äiti ei ymmärtänyt ilonpidon olevan syntistä. Vanha nainen asetettiin kanteen mukaan välittömään ja loukkaavaan kontaktiin fyysisesti. Sekava ja hämmentynyt nainen ei poikansa mukaan pystynyt estämään lähes alastoman miehen liiallista läheisyyttä. Lisäksi poika väittää äitinsä olevan henkisesti ja fyysisesti liian vajaa ymmärtämään tanssia. Uskovaisen nainen on nyt saastunut, New York Post kertoo myös lakimiehen väittäneen.