Huikea papukaija! Kertoo mielipiteensä rapsuttajalle suoraan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Papukaijat päätyvät aika usein verkkovideoille, ja niiden on nähty muun muassa tanssivan ja jopa moshaavan rankan musiikin tahtiin. Taannoin kerroimme eräästä linnusta, joka sikaili omistajansa kustannuksella, kun tämä yritti opettaa siivekästä toistamaan lyhyitä fraaseja.

YouTube
YouTube

Nyt YouTube-videolla nähdään ehkä maailman kohteliain papukaija, joka ei halua kosketusta. Kun isänsä yrittää silittää sitä kädellään, lintu pyytää ”Älä koske minuun”. Videota voisi epäillä myös huijaukseksi, koska yleensä kyseisen lintulajin edustajat puhuvat pääasiassa toistaessaan jotain, minkä omistaja on niille opettanut.

Stara uutisoi aiemmin upeasta taideteoksesta, jossa näytti ensalkuun olevan papukaija. Tarkemmin katsottuna kyseessä oli kuitenkin alaston nainen vartalomaalin peitossa. Kyseessä oli taiteilija Johannes Stötterin ottama kuva, jossa mallina oli Nathalie-niminen nainen.