Uskomaton näky! TV-toimittaja putosi laivan kannelta jokeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotoimittajille käy ajoittain hyvinkin noloja mokia, joista osa päätyy myös kotikatsomoihin suorina lähetyksinä. Suorista lähetyksistä mokia ei saada enää leikattua pois, mutta myös monet inserteissä tapahtuneet mokat päätyvät tavalla tai toisella verkkoon. Tällä kertaa niin on käynyt Hollannissa, jossa toimittaja putosi yllättäen jokeen.

YouTube
YouTube

Jokilaivalla haastatteluun valmistautuva nainen juontaa vieraansa ohjelmaan sisään laivan kannella kävellen. Kun naisreportteri menee haastateltavan miehen luokse, menettää nainen vahingossa tasapainonsa ja lentää päistikkaa veden varaan. Haastateltavana oleva mies tarjoaa auttavan käden veden varassa punaisissa korkokengissään räpiköivälle reportterille.

Mikäli kyseessä oli suorana lähetyksenä kuvattu televisio-ohjelma, päätyi naisen uimareissu myös kotikatsomoiden ihmeteltäväksi. Toimittaja tulee varmasti muistamaan juttukeikan pitkään ja saa kuulla siitä myös työkavereiltaan kyllästymiseen asti. Onneksi hän osaa uida, mutta vesi saattaa olla vielä kovin kylmää tähän aikaan vuodesta.