Tytär lauloi Disney-tunnaria – isä pilasi tunnelman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frozen-elokuvan tunnusmusiikki on osoittautunut yleisömenestykseksi, ja esimerkiksi Let It Go -kappale on saanut useita eri versioita YouTubessa. Nyt eräs varhaisteini on tehnyt liikuttavaa lauluvideota hittikappaleesta, kun hänen isänsä onnistui pilaamaan kaiken.

Lapsen lahjakkuus jää isän vammailujen varjoon. Mies nimittäin hiipii tyttären taakse ja alkaa matkia mahtipontisesti hänen suunsa liikkeitä taustalla. Video ei kerro saako neito lopulta tietää hänen selkänsä takana tapahtuvasta pilasta.

Kerroimme äskettäin Frozenin päätyneen kaikkien aikojen menestyneimmäksi animaatioelokuvaksi. Elokuva on takonut lippuluukuilla yli miljardi dollaria. Lumikuningatar-satua löyhästi mukaileva elokuva on myös kaikkien aikojen 10. tuottoisin elokuva. Sen edelle pääsivät muun muassa Avatar, Skyfall ja Yön Ritarin Paluu.