Yllättävät kauneusniksit – parempi ulkonäkö lusikan avulla

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuluneen teinimäisen tokaisun mukaan huonona päivänä tekee mieli vetäistä ranteet auki lusikalla. Nyt kyseiselle syömävälineelle on keksitty parempaa käyttöä, jossa ei vaadita minkään sortin itsetuhoisuutta. Lusikka on myös unohdettu kauneudenhoitoväline, jonka tulisi Cosmopolitanin artikkelin julkaisun jälkeen kohota puuterin ja ripsivärin rinnalle suurten meikki-ihmeiden joukkoon.

Tiesitkö, että jos jäädytät kaksi lusikkaa ja hierot niillä silmänalusiasi, pääset eroon silmäpusseista nopeammin kuin ehdit sanoa ääneen Sally Spectra? Lusikalla saa tehtyä myös täydelliset kissamaiset silmärajaukset, kun ne piirtää kahvaa ja pyöreää kuppiosaa vasten. Ripsiväriä levittäessä lusikka silmän alla estää väriä varisemasta ikävästi poskille.

Hajonneen luomivärin voi korjata laittamalla siihen alkoholitippoja ja hieroskelemalla kokonaisuuden tasaiseksi – tietenkin – lusikalla. Kyseisellä syöntivälineellä voi myös jutun mukaan taivuttaa ripset. Kun pyöreän osan laittaa yläripsiä vasten ja painaa räpsyttimiä sitä kohti, taipuvat ripset kauniimmin kuin Sophia Lorenilla tämän nuoruusvuosina. Jos tuloksesta haluaa pysyvämmän, lusikan voi kuumentaa ennen operaatiota hiustenkuivaajalla.

Kulmakarvat saa fiksattua lusikan pyöreää päätä ja sen muotoa hyödyntämällä – onhan kulmakarvan kaari lähes samassa linjassa kaareva. Lusikkaa voi hyödyntää myös kynsilakkausprojekteissa. Sen kuperalla pinnalla saa hyvin sekoitettua värin, jos haluaa moniväriset kynnet. Työntämällä lusikan pään kynnen alle sinne ei mene maalaillessa lakkaa. Mustelman tuloa voi lievittää painelemalla kohtaa kylmällä lusikalla, kun taas finnin saattaa saada nopeammin pois laittamalla sen päälle kuumennetun lusikan.