Personal trainer käytti 15 minuuttia – järisyttävä muutos vartaloon!

Fitness Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laihdutustuotteita mainostetaan ahkerasti ennen ja jälkeen -kuvia apuna käyttäen. Tarkkasilmäinen saattaa haivaita kuvista ainakin eron henkilön ihonsävyssä ja käytetyissä alusvaatteissa. Nyt australialainen kuntovalmentaja on ladannut nettiin kuvan omasta muutoksestaan – joka toteutui vain 15 minuutissa.

MelVFitness
MelVFitness

Oman MelVFitness-fitnessklubin omistava kuntovalmentaja Mel tahtoi esimerkillään näyttää ennen ja jälkeen -kuviin liittyvän silmänlumen. Ensimmäisessä kuvassa neitokainen poseeraa punaisissa bikineissä kylpyhuoneessaan hiukset ylös sidottuna. Asento on huonoryhtinen. Ero on melkoinen vieressä olevaan jälkeen-kuvaan.

Todellisuudessa Mel käytti muutokseen vaivaisen vartin, jonka aikana hän levitti iholleen itseruskettavaa voidetta ja vaihtoi bikinin alaosan kokoa isompaan ja mustaan väriin, koska tumma sävy hoikentaa. Sen jälkeen hän kiinnitti hiustenpidennykset, paransi ryhtiä, jännitti lihaksia, seisoi haarat leveämmässä asennossa, pani käden vyötärölle ja hymyili. Tempauksen ideana oli osoittaa, kuinka paljon ihmisiä vedätetään ja luodaan harhakuvitelmia mainonnan avulla.