Maailman kallein pääsiäismuna myynnissä – hinta 6,4 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kiirastorstain paikkeilla kaupat alkavat jo olla tyhjillään kansan himoamista munista. Suklaisina pääsiäisherkut katoavat niin lasten kuin aikuistenkin suihin. Nyt maailmalla kaupataan sellaista munaa, ettei siihen ole joka iikalla välttämättä kajoamista.

Maailman kallein pääsiäismuna maksaa nimittäin 6,4 miljoonaa euroa. Mirage-muna näyttää Fabergen munalta, mutta sen kuorta koristaa tuhat timanttia, joissa on uniikki leikkaus. Timanttien arvo on jo pelkästään kaksi miljoonaa euroa.

Munan sisällä on 18 karaatin kullasta käsin tehty koriste-esine. Alunperin munaa ei ollut tarkoitus myydä, mutta timanttialan yrittäjä Vashi Dominguez yrittää saada salaperäistä omistajaa luopumaan esineestä hurjaan hintaan.

Miehen mukaan pääsiäismuna on hienoin koruesine, joka on koskaan tehty. Arvioitu hinta ei tule välttämättä riittämään timanttimunan omistajalle, joka ei aio tällä hetkellä myydä esinettä, uutisoi Daily Mirror.