Tältä näyttää kun betoniauto kaatuu päälle – hurja onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen kojelaudoille asennettavien kameroiden yleistyttyä myös erilaisia onnettomuuksia ja vaarallisia tilanteita kuvaavat liikennevideot ovat yleistyneet internetissä.

YouTube
YouTube

Youtubessa julkaistaan päivittäin videoita, joissa rajujakin tilanteita päästään seuraamaan kuljettajan näkökulmasta. Teksasilainen professori Guan Zhu joutui pelottavaan tilanteeseen, kun vastaan tullut betonirekka kaatui ja luisui päin hänen autoaan.

Kummallakin kuskilla oli totisesti onni mukana matkassa, sillä he säilyivät yhteentörmäyksestä hengissä. Guanin auton kojelaudan kamera kuvasi onnettomuuden, ja videolta ilmenee, että hengenlähtö oli hänen tapauksessaan varsin lähellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.