Vesitemput yllättävät! Optisia harhoja ja melkoisia temppuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vesi on monen lempijuoma, mutta myös tärkeä osa meitä. Ihmiskeho on noin 70-prosenttisesti vettä. Kallisarvoisella H2O:lla pystyy tekemään myös hauskoja temppuja, joita demonstroidaan Buzzfeedin videolla.

YouTube
YouTube

Jos esimerkiksi tietokoneesi näytöllä on vasemmalle osoittavia nuolia ja näytön edessä on juomalasi, täyttämällä sen vedellä nuolet näyttävät kääntyvän vastakkaiseen suuntaan. Pippurin avulla pystyy myös tekemään kiinnostavan tempun.

Maustetta kannattaa ripotella runsaasti vesikulhoon. Jos sinne tunkee tämän jälkeen sormen, ei tapahdu mitään. Mutta jos sormenpäähän laittaakin saippuaa, pippuri katoaa astian reunoille. Katso koko video, niin näet mitä hauskaa voi syntyä snapsilaseista, vedestä ja Jack Daniels -viskistä.