Antti Tuisku vetäytyy taolle: ”Päätin tyhjentää ajatuksiani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtien elämä täyttyy usein uusien kappaleiden kirjoittamisesta, keikkailusta ja kiertueista sekä levyn tekemisestä studiossa. Kaikkia näitä ei ole mahdollista tehdä samanaikaisesti, joten valtaosa artisteista jää ajoittain pitkillekin tauoille.

Nyt tauolle jäämisen on julkistanut Antti Tuisku. Viime vuonna hän juhli kymmenvuotista taiteilijanuraansa, julkaisi Toisenlainen tie -albumin ja teki vuoden lopussa uransa mittavimman kiertueen. Nyt Antti on päättänyt hengähtää hetken ja ja keskittyä uuden materiaalin työstämiseen.

– Vaikka minulla olisi ollut mahdollisuus jatkaa rundia kesälläkin, päätin tyhjentää ajatuksiani ja tehdä tilaa uuden luomiselle. Suuntaan kiertueen päätyttyä pohjoiseen ja järjestän siellä biisileirejä etelässä asuville tekijöille. Tottakai odotan kesää ja on ihana ajatella, että saan tänä vuonna lomailla normaalia enemmän. Tulen viettämään suurimman osan ajasta mökillämme Lapissa, Antti Tuisku sanoi.