80-luvun kulttielokuva saa viimein jatkoa – huhut vahvistuivat viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1985 ensi-iltansa saanut The Goonies – Arkajalat lukeutuu 1980-luvun rakastetuimpiin nuortenelokuviin. Steven Spielbergin tuottamassa seikkailuelokuvassa seurattiin lasten ja nuorten joukkoa, joka etsi merirosvojen kätkettyä aarretta rikollisjengi kintereillään.

Nyt ohjaaja Richard Donner on paljastanut The Goonies -elokuvan saavan jatko-osan. TMZ-sivuston mukaan nimikirjoituksia Beverly Hillsissä jakanut Hollywood-legenda ei suostunut toistaiseksi paljastamaan tarkempia yksityiskohtia kulttielokuvan tulevasta jatko-osasta. Alkuperäisen elokuvan päärooleissa nähtiin muun muassa Corey Feldman ja Josh Brolin.

The Goonies – Arkajalat -elokuvan jatko-osasta on liikkunut huhuja jo vuosien ajan. Vuonna 2010 Richard Donner kertoi suunnittelevansa jopa elokuvan muuttamista musikaalinäytelmäksi. Myös alkuperäisessä elokuvassa näytellyt Sean Astin on vihjaillut jatko-osan tulevan ennemmin tai myöhemmin.