Demi Lovaton alastonkuvat nettiin – exän kanssa sängyssä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen suosikkipoppari Demi Lovato on käynyt nuoresta iästään huolimatta pitkän tien Disney-tuotannoista päihdeongelmiin ja raitistumiseen. Kaunotar kertoi äskettäin Teksasin kotitalonsa kummituksesta. Lovato paljasti leikkineensä nuorena tyttönä näkymättömän hengen kanssa.

Viime aikoina poppari on ollut julkisuudessa esillä maallisempien asioiden tiimoilta. Demin alastonkuvien kerrotaan nimittäin vuotaneen verkkoon. Niissä tähti nähdään sängyssä entisen poikaystävän Wilmer Valderraman kanssa. Otoksissa 21-vuotias Lovato kuhertelee pedissä 34-vuotiaan näyttelijän kanssa.

Kuvien vuotamisen jälkeen poptähti kirjoitti Twitteriinsä espanjaksi ”Soy fuerte. Soy luchadora. Asi que no me subestimen.” Se kääntyy suomeksi vapaasti käännettynä ”Olen vahva. Olen taistelija. Älkää aliarvioiko minua.” Lovatosta levisi myös viime elokuussa alastonkuvia, joten pelin henki lienee tähdelle tuttu – kohusta ei kannata hätkähtää.