Sean Pennin 22-vuotias tytär alastomana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-voittaja Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightista, minkä jälkeen hän seurusteli muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa. Sean Pennillä on tytär Dylan Penn, jonka äiti on näyttelijätär Robin Wright.

dylanpenn11042014

Sean Pennin 22-vuotias tytär yrittää useiden muiden Hollywood-tähtien jälkikasvun tapaan kokeilla uraa mallina. Vaaleaverikkö nähdän Treats-lehden tuoreen numeron kannessa varsin rohkeissa merkeissä. Dylan Penn on nimittäin kuvassa ilkosillaan, peittäen intiimialueensa käsivarsillaan ja karvaisella käsilaukulla.

Poptähti Madonnan kanssa aiemmin seurustellut näyttelijä-ohjaaja Sean Penn tunnetaan pääasiassa ihmissuhteidensa kautta, sillä hänellä ei ole ollut kovin paljon onnea niiden kanssa. Sean Penn on suomalaisen Peter Franzénin vastanäyttelijänä ensi vuonna ilmestyvässä The Gunman -toimintaelokuvassa.