Seinfeld-kaunotar nakuili lehden kannessa – ei uskoisi 53-vuotiaaksi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen 53-vuotias näyttelijätär ja koomikko Julia Louis-Dreyfus tunnetaan parhaiten roolistaan Seinfeld-komediasarjassa. Vaikka kyseistä ohjelmaa tehtiin vain vuoteen 1998 asti, sen tekijät ovat säilyneet suosikkeina tämänkin jälkeen.

julialouisdreyfus11042014

Yleensä julkkisten nakukuvat herättävät aina paheksuntaa suuressa yleisössä ja kollegoissa. Nyt Julia Louis-Dreyfus on kuitenkin poseerannut The Rolling Stone -lehden kannessa paljaana, ja näky on herättäny positiivista suhtautumista. Hänen selkäänsä on ”tatuoitu” Amerikan itsenäisyysjulistus, joten otoksessa on samalla kantaaottavuutta.

Näyttelijätär Julia Louis-Dreyfus esitti Seinfeld-ohjelmassa Elaine Benes -nimistä kontrollifriikkiä. Kyseinen komedia sai ideansa siitä, että se oli sarja ”ei mistään”. Komedian henkilöt ovat kaikki hyvin itsekkäitä ja moraalittomia, ja sarjalla on sille ominainen kylmä sävy. Ohjelmassa näyttelivät naisen lisäksi myös stand up -koomikko Jerry Seinfeld, Jason Alexander ja Michael Richards.