Uutuuskappale kannustaa naisia pukeutumaan – villapaidassa discoon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanluokan naislaulajien päällä nähtävien esiintymisasujen ja alusvaatteiden ero on hiuksen hieno, kun pikkuriikkiset asukokonaisuudet ovat oikeastaan vain minimaalisia kankaanpalasia. Myös klubeilla näkee naisia superlyhyissä minimekoissa ja rintavarustuksen paljastavissa topeissa.

YouTube
YouTube

Useissa tutkimuksissa ja kyselyissä on kuitenkin selvitetty, että miehet eivät välttämättä pidä liian paljastavaa pintaa seksikkäänä. Heidän mukaansa paljastelu on joskus mautonta, eikä nainen jätä mielikuvitukselle sijaa asussaan. Nyt aiheesta on tehty hauska kappale nimeltään Put It On.

Musiikkivideolla näytetään biisin idea, kun Dave and Brian -niminen duo laulaa tulikuumasta naisesta, joka saapuu klubille villapaita päällä. Lopulta kaikki klubin naiset tunkevat päällensä enemmän vaatteita.

Huumorimielessä väännetty kappale tökkii loistavasti viihdemaailman ajanhermoa, jossa vähäpukeisuus on ennemmän sääntö kuin poikkeus. Osa on uskaltanut jopa kysyä, mitä eroa on pornolla, esiintymistaiteella ja suosituilla televisiosarjoilla, koska kaikissa näytetään liki saman verran paljasta pintaa?