Nainen saa orgasmin 50 kertaa päivässä – lääkäri kielsi seksin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksuaalisesta kiihottumishäiriöstä kärsivät jatkuvasta halukkuudestaan päivittäin. Monet heistä saattavat saada lukuisia orgasmeja päivässä. 24-vuotias Amanda Gryce on kärsinyt tilasta kuusivuotiaasta lähtien.

YouTube
YouTube

Hän on saanut pahimmillaan päivässä 50 kontrolloimatonta orgasmia. Neitokainen toivoo saavansa häiriön hallintaan parisuhteen ja toimivan lääkityksen avulla. Lääkärit ovat pyytäneet Amandaa ja hänen poikaystäväänsä Stuart Triplettiä pidättäytymään seksistä.

Pari toivoo tulevaisuudessa pystyvänsä saamaan normaalin seksielämän. Vielä se ei kuitenkaan onnistu. Grycen mukaan erilaiset asiat voivat laukaista hänellä kiihottumisen, kuten autolla ajaminen. Nainen kuvaa tilaansa kuin kidutuksena.

Hän on saanut monesti orgasmeja ollessaan esimerkiksi ystäviensä seurassa kaupungilla. Lääkkeet tekevät genitaalialueen tunnottomaksi, ja vähentävät orgasmien intensiivisyyttä, kertoi nainen 50 Orgasms A Day -ohjelmassa.