Selfie-kuvia näytettiin vanhuksille – tällainen oli reaktio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Chainsmokers -yhtyeen kappale #SELFIE on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi. Seminarsistista oman kuvan ottoa parodioiva kappale naurataa katsojiaan verkossa. Monet vanhukset puistavat päätään tämän sukupolven villityksille.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla The Fine Bros -nimiset YouTube-käyttäjät istuttavat mummot ja papat alas, jotta he pääsevät ensimmäistä kertaa #SELFIE-videon makuun. Tämä reaktio on pakko nähdä.

Vanhemmat ihmiset eivät välttämättä syty kappaleen sanoista, vaikkakin rytmi saa heidät hytkymään. He ihmettelevät myös hittilaulussa esiintyviä trendisanoja, jotka eivät ole lainkaan tuttuja. Eräs mummo kysyy videon lopussa ”Mitä tämä selfie tarkoittaa?”. Se kiteyttää kaiken.