Smoukahontas hellyttävässä lapsuudenkuvassa – näin söpö Sara oli lapsena!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen YouTube-kaunotar Sara Maria Forsberg on nähty viime aikoina Yhdysvalloissa valloittamassa viihdebisnestä. Hänen matkastaan kertoo parhaillaan Maikkarin netissä nähtävä Sara Goes to LA -nettisarja. Neitokainen allekirjoitti äskettäin kahden vuoden mittaisen työsopimuksen Los Angelesissa.

19-vuotias Sara on ollut muksunakin varsinainen sydäntenmurskaaja. Neito julkaisi äskettäin Instagram-blogissaan kuvan, jossa hänet nähdään tenavaikäisenä prinsessana. Hymykuopat omaava lapsi näyttää suloiselta krepatussa hiuspehkossaan.

Forsberg aloittaa pian YouTube-pohjaisen mediakanavan sisällöntuottajana ja esiintyjänä. Palkka liikkuu sopimuksen ajalta lisineen 250.000 ja 360.000 euron välillä. Forsbergin Smoukahontas Official -YouTube-tilillä julkaistua videota on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa. Kyseisellä videolla hän imitoi eri kieliä.