Teininä tulee tehtyä noloja juttuja – myönnätkö tehneesi nämä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teini-ikä on kaikenlaisen sisäisesti ja ulkoisesti koetun nolouden kulta-aikaa. Kaikki tuntuu p*skalta, ja peilistä tuntuu joka aamu katsovan vähintään Cthulhun näköinen muinaispeto. Luokkatoverit heittävät nasevia kommentteja, ja jos et keksi vastausta tarpeeksi nopeasti, olet urpo.

YouTube
YouTube

Nyt Buzzfeedin videolla demonstroidaan nuoruuden kiusallisimmat tilanteet, joita on voinut sattua kenelle tahansa. Monelle nolojen omakuvien ja huulipusuposeerausten tekeminen on ollut teininä arkipäivää. Myös peilin edessä naaman vääntely kuului ainakin allekirjoittaneen harrastuksiin tietyssä iässä.

Kun kaikki muut pitävät yhtyeestä, tosi helposti tulee itsekin valehdelleeksi, että se on omalla suosikkilistalla, vaikka kyseinen musiikki ei kiinnostaisi pätkääkään. Oman tulevaisuuden angstaaminen ja puhelimen selaaminen nukkumisen sijaan on voinut kuulua monen ”harrastuksiin” nuorempana. Kukapa ei olisi myöskin kirjaillut ihastuksen nimeä kouluvihkojen sivuille?