UFO tallentui riistakameraan – yritti kommunikoida peuran kanssa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ufot kiinnostavat ihmisiä, koska haluaisimme uskoa, ettemme ole universumissa yksin. Todisteita alieneista kerrotaan uutisissa aika ajoin, mutta usein tiedot osoittautuvat jälkikäteen huijauksiksi. Nyt amerikkalaispariskunta tallensi kameralle hämmentävän tilanteen.

YouTube
YouTube

Edith ja Rainer Shattles halusivat kuvata peurojen tapoja ja asensivat infrapunakamerat pelloilleen. Missisippissä on mitä ilmeisimmin jotain erikoista, sillä videolle ei tallentunut pelkkää peurojen liikehdintää. Keskelle peltoa ilmestyi nimittäin myös kaksi valoa.

Aluksi Shattlesit luulivat sitä paikalle ajaneeksi autoksi, kunnes tunnistamaton esine nousi ilmaan ja lensi yötaivaalle. Jacksonin piirikunnnan pellolta ei myöskään löytynyt renkaan jälkiä, eikä lähistöllä ole teitä.

– Mitä kauemmin katsoimme sitä, tajusimme, että se oli ilmassa. Se oli jotain ennennäkemätöntä. Toivoisin, että joku tulisi esiin ja sanoisi, että se on heidän, kertoi Rainer Shattles WLOX-kanavalle.