Amanda kiistää: En kärsi skitsofreniasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes herätti viime vuonna runsaasti huomiota oudolla julkisella käytöksellään. Lopulta tähti löysi mielenrauhan psykiatrisesta hoidosta. Sittemmin nainen on aloittanut toipumisensa opiskelemalla muotialaa Orange Countyssa sijaitsevassa oppilaitoksessa.

Amanda Bynesin uutisoitiin hoitoon päädyttyään sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Nyt tähti on kuitenkin asianajajansa kautta kiistänyt väitteet skitsofreniasta. Asianajaja Tamar Arminakin mukaan tähti on pysytellyt asiasta hiljaa, sillä hän uskoo olevan parasta pitää diagnoosinsa yksityisenä tietona.

– Tiedoksi vain, Amandalla ei ole skitsofreniaa, eikä hänellä ole ikinä diagnosoitu sitä, Tamar Arminak ilmoitti People-lehdelle.

Asianajajan mukaan Amandalle ei ole tällä hetkellä määrätty minkäänlaista lääkitystä. Lisäksi näyttelijätär ei hänen mukaansa ole kärsinyt alkoholin tai huumeiden väärinkäytöstä, eikä ole polttanut kannabista yhdeksään kuukauteen.

Amanda Bynes kertoi olevansa kiireinen opiskelujensa parissa, mutta tahtoi sanoa kaikille rakastavansa heitä. Hänet passitettiin viime vuonna psykiatriseen hoitoon. 27-vuotias näyttelijätär tuli tunnetuksi Nickelodeon-televisiokanavan juontajana ja teini-ikäisille tarkoitetuista elokuvista.