Anna Abreu seksikkäänä tuoreella videollaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vain elämää -sarjassa nähty viehättävä suomipopin taskuraketti Anna Abreu esiintyi taannoin JVG:n Huominen on huomenna -kappaleella. Kyseinen musiikkivideo muistetaan siitä, ettei laulajatar pelännyt heittäytyä siinä seksikkäämpään rooliin.

Anna Abreu Ra-ta ta-ta -musiikkivideolla
Anna Abreu Ra-ta ta-ta -musiikkivideolla

Nyt 24-vuotias kuvankaunis Anna nähdään uudella Ra-ta ta-ta -kappaleen musiikkivideolla. Hannu Aukian ohjaamalla videolla Abreu esiintyy öljyttynä ja vähäpukeisena pikkutopissa. Musiikkikappale itsessään lienee tulevan kesän radiohittejä.

Energinen Ra-ta ta-ta on ensimmäinen single tähden tulevalta tänä vuonna julkaistavalta albumilta. Abreun 30. toukokuuta päivänvalon näkevä levy on laulajattaren viides. Muita julkaisuja ovat Anna Abreu, Now, Just a Pretty Face? ja Rush. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2007 Idols-kilpailun yhteydessä. Tuolloin Anna sijoittui kisassa toiseksi, kun itse kilpailun voitti Ari Koivunen.