Hollywood-tähti paljastui epätoivoiseksi Spice Girls -faniksi – talenttia vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni 1990-luvulla nuoruuttaan elänyt neito fanitti Spice Girls -tyttöbändiä. Usein kaveriporukassa jaettiin rooleja, ja ala-asteilla taisteltiin, kuka sai esittää joulujuhlassa Baby Spicea tai Ginger Spicea. Kuuluisuudet eivät ole välttyneet yhtään sen enempää tältä fanitukselta.

YouTube
YouTube

Niin ikään huippusuosittu The Amazing Spider-Man -tähti Emma Stone kuuluu Spice Girls -faneihin. Näyttelijätär nähtiin Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa, jossa hän tunnusti fanituksensa ja demonstroi sitä tyttöbändin nimikirjoituksia kopioimalla. Videolla nähdään, miten Emma ottaa haltuun maustetyttöjen nimikirjoitukset yhdessä hujauksessa.

Stone muutti aikoinaan nimeään Emilystä Emmaksi, koska fanitti niin kovasti Spice Girlsien Emma Buntonia, eli Baby Spicea. 25-vuotias neitokainen tullaan näkemään pian valkokankaalla The Amazing Spider-Man -elokuvan jatko-osassa. Hän näyttelee siinä jälleen poikaystävänsä Andrew Garfieldin kanssa. Stone muistetaan myös esimerkiksi Superbad ja Easy A -elokuvista.