Kuva paljasti: Justin Bieber söi sanansa – niskasta paljastui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Justin Bieberin elämä on ollut täynnä muutoksia kuluneen vuoden aikana. Viimeksi miekkonen muutti Atlantaan räppärien kehtoon, kun elämä Los Angelesissa Calabasasin alueella tuli naapuristokahinoiden takia liian ahtaaksi. Poppari on palannut studioon uuden materiaalin tekoa varten.

Justin Bieber kertoi taannoin faneilleen jättävänsä tatuointien teettämisen joksikin aikaa. Tämä aika ei kauaa kestänyt, sillä pari viikkoa tämän ilmoituksen jälkeen tähden niskassa on havaittu jälleen uusi ihokoriste. Kyseinen teksti kuvaa kärsivällisyys-sanaa.

Sitähän Bieber tuntuu nykyisin tarvitsevan enemmän kuin tarpeeksi. Kuva tatuoinnista julkaistiin Floridan Ink City Tattoo -yrityksen Instagram-sivuilla perjantaina. Tähti julkaisi myös otoksen sivustolla omassa profiilissaan. 20-vuotiaan Justin Bieberin on uutisoitu palanneen yhteen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Parin romanssi on saattanut vaikuttaa myös laulajan halukkuuteen löytää itsestään kärsivällisiä piirteitä.