Koirat ottivat yhteen lehtipuhaltimien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin koirista, jotka ottivat yhteen ovistoppareiden kanssa. Sen jälkeen netissä julkaistiin video, jossa samaa kokeilivat myös kissat. Tällä kertaa koirat ottavat mittaa yhdestä suurimmasta arkkivihollisestaan – lehtipuhaltimesta.

YouTube
YouTube

Videokoosteella nähdään lehtipuhaltimelle haukkuvia karvakuonoja ja laitteen putkesta kantautuva ilmavirta saa koirat näyttämään hurjilta ja hassuilta. Eläinten huulet lepattavat puhaltimen edessä, mutta tämä ei estä putken puruyrityksiä. Videon perusteella voisi arvioida, että koirilla on jonkinlaisia antipatioita lehtipuhaltimia kohtaan.

Koirat ikään kuin yrittävät haukata puhaltimen ilmaa, mutta eivät ymmärrä miksi suuhun ei kuitenkaan jää muuta kuin ilmaa ja kuiva kieli. Lemmikinomistajien kannattaa hylätä koiranlelut ja ottaa eläimet mukaan kotitaloustöihin. Arkipäiväisistä asioista riittää ihmeteltävää pitkäksi aikaa. Lehtipuhaltimia on kielletty joissakin Yhdysvaltojen osavaltiossa ja se on valittu myös Suomessa vuoden 2000 turhakkeeksi.