Mies mässäili herkkuja kuntosalilla – näin muut reagoivat

Fitness · Terhi Piiroinen

Kuntosalitreeni on parhaimmillaan koko kehoa tyydyttävää toimintaa, kun lihaskuntoharjoittelun jälkeen olo on parempi kuin pitkään aikaan. Kuntoilemisen avulla yritetään tietysti kuluttaa tarpeeksi energiaa, jotta päivän aikana nautitut syömingit eivät kertyisi vartalolle.

YouTube
YouTube

Nyt BigDawsTv on julkaissut pilailuvideon kuntosalilta, jossa kovasti treenaava mies on ottanut salille omat eväät mukaan. Muiden kuntoilijoiden ilmeet ovat hämmästyneitä, kun mies vetää pullaa, kakkua, sushia ja suklaamuffinsseja kesken harjoittelun.

Kuntosaleilla nähdään yleensä korkeintaan palautusjuomia ja proteiinipitoisia välipaloja. Pikaruokalan ranskalaiset ovat kaukana näistä terveyspommeista. Onneksi videolla on myös rentoja kuntoilijoita, jotka tekevät pilailuvideosta katsomisen arvoisen. Paras näistä lienee mies, joka sanoo syömärille arvostavansa hänen mässäilemistään. Hän myös ottaa rohkeasti haukun pilailijan tarjoamasta herkusta.