Siamilaiset kaksoset eivät halua irrota toisistaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Muutama vuosi sitten valkokankaalle tuli Matt Damonin ja Greg Kinnearin tähdittämä Stuck on You -elokuva, joka kertoi toisiinsa syntymästä asti liittyneistä kaksosista. Elokuvan aikana miehet leikattiin irti toisistaan. Nyt Intiasta löytyy vastaava tarina.

12-vuotiaat pikkupojat Shivanath ja Shivram syntyivät yhteenkasvaneina lantioistaan. Heillä on neljä kättä, kaksi jalkaa. Tenavat liikkuvat yhdessä raajojensa avulla kuin hämähäkki. Lasten on mahdollista päästä heidät toisistaan erottavaan leikkaukseen, mutta he eivät halua.

Leikkaus tekisi toisesta jalattoman invalidin, kun toinen heistä saisi elää normaalia elämää. Barcroft TV:n videolla pojat sanovat, ettei kumpikaan heistä halua eroon toisistaan. Kaksoset rakastavat toisiaan, ja heidän tiimityönsä on auttanut heitä pärjäämään jokapäiväisissä askareissa paremmin kuin kukaan olisi voinut kuvitella.