Mel B peppu pystyssä nettivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Tähti pääsi ihastelemaan uusia tähdenalkuja, vaikka hän pitää huolta myös omasta urastaan. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen.

Mel B on nykyään tunnettu myös intohimoisena fitness-harrastajana. 38-vuotias tähti jakoi Instagram-tilillään videon, jossa hän twerkkaa henkilökohtaisen valmentajansa kanssa. Myös valmentaja Lexy Panterra jakoi Instagram-tilillään kuvan tähden pepputreeneistä.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.