Mikä taantuma? Sofia osti 11 miljoonan luksusasunnon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka on ollut julkisuudessa jo pitkään. Moderni perhe -sarjaa tähdittävä kurvitar on ilmeisesti ansainnut työllään melkoisen hyvin, sillä hän on nyt ostanut itselleen uuden kodin Beverly Hillsin luksusalueelta.

Sofian uusi koti on 11 miljoonan arvoinen talo. 1.100 neliön talossa on seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista. Talossa on luonnollisesti muun muassa oma elokuvateatterin ja viinikellasi sekä useita uima-altaita.

Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi. Aiemmin Enrique Iglesiaksen kanssa seurustellut Sofia Vergara meni kihloihin vuonna 2012 bisnesmiespoikaystävänsä Nick Loebin kanssa. Nainen on esiintynyt pitkän uransa varrella esimerkiksi mainoksissa, televisiossa ja elokuvissa, kuten Machete Kills, The Three Stooges ja Fading Gigolo.