Nyt on glamouria! Tässäkö vuoden näyttävin hääpari?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun toiset tahtovat häistään mahdollisimman pienet ja intiimit, suunnittelevat jotkut naimajuhlasta vuoden suurinta spektaakkelia timanttiloistoineen ja kuplivine juomineen. Nyt kaksi asianajajaa San Franciscosta heittää Kim Kardashianille ja Kanye Westille luun kurkkuun, sillä tämän parin häät tullaan totisesti muistamaan.

Bambo Obaro ja Janice Jentz tietävät, mistä naruista pitää vetää jos tahtoo mahdollisimman paljon huomiota tuleville hääjuhlilleen. Pariskunta on ladannut verkkoon elokuvatraileria muistuttavan videon ikään kuin ilmoituksena tulevista rakkauden juhlista. Video on kuin suurella rahalla toteutettu elokuvakatsaus.

Pariskunta on julkaissut videon heidän Bossweding.com-nettisivustolla, jonne oletettavasti ladataan ajan kuluessa myös muuta ökyjuhlan makuista materiaalia. Videosta käy selville ainakin se, että 12. heinäkuuta järjestettävä juhla on kaikkea muuta kuin pienimuotoinen ja perinteinen. Videon lopussa kehoitetaan vanhempia jättämään alle 13-vuotiaat lapset kotiinsa ja vieraat saavat vielä kutsukortin postissa.