Unelmien äitienpäivälahja? Miehet panivat itsensä todella likoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äitienpäivä on tärkeä juhlapyhä, koska saamme antaa arvonantoa omalle synnyttäjällemme. Monet vievät emolleen kukkia lahjaksi, eivätkä itse tehdyt täytekakutkaan ole harvinaisuuksia äitienpäiväpöydässä.

On kuitenkin ikimuistoisempiakin tapoja kiittää äitiä tämän tekemistä uhrauksista, tuesta ja rakkaudesta. Kolme miestä päätti yhdessä muistaa äitejään tekemällä yhteisen rap-videon. Veljekset Jermaine ja Jaydon Jacques ja heidän kaverinsa Richus Dominique eivät perustaneet kukista, joten he iskivät nälkäistä iskulinjaa emojensa kunniaksi.

Kolmikolla kesti vain 24 tuntia kappaleen kirjoittamiseen, äänittämiseen ja videon kuvaamiseen sekä editointiin. Olisiko tällainen omaperäinen lahjaidea toimiva myös Suomessa?