8-vuotiaan Talent-lauluesitys vei jalat alta – tuomaristokin mykistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina televisiokanavilla on saanut suuren suosion erilaiset kykyohjelmat. Ne ovat nostaneet kansainvälisiksi tähdiksi jo lukuisia lahjakkuuksia, jotka olisivat todennäköisesti muuten jääneet löytymättä. Suomessa Talent-ohjelma ei ollut jättimenestys, mutta muualla maailmassa tilanne on toinen.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa ihastuttaa kahdeksanvuotiaan norjalaisen pikkutytön pysäyttävän upea lauluesitys. Angelina Jordan esitti Talent-ohjelmassa melko haasteellisen Bang Bang -kappaleen. Talent-tuomarit ovat yleensä sanavalmiita kommentoimaan mitä tahansa esitystä, mutta tällä kertaa Norjan Talent-tuomaritkin menivät hetkeksi hiljaiseksi. Angelina Jordan esitti kilpailun koelauluissa kappaleen Gloomy Sunday, jonka voit katsoa alta.