Koira odotti isäntäänsä 8 päivää sairaalan edessä – kunnes koitti SE päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkieläimet ovat usein äärimmäisen lojaaleja isäntiään ja emäntiään kohtaan. Maailmalta on kantautunut tarinoita, joissa koira on odottanut jo kuolleen isäntänsä kotiinpaluuta vuosikausien ajan ja kuinka toinen on vartioinut isäntänsä hautaa niin ikään vuosien ajan.

YouTube
YouTube

Tällä kertaa tarina ei ole yhtä surullinen, mutta silti kuitenkin koskettava. Brasiliassa Lauri da Costa joutui nimittäin sairaalaan jouduttuaan yllättäen väkivaltarikoksen uhriksi. Miehen nelivuotias koira Seco löysi hajun perusteella sairaalan, jossa isäntää hoidettiin, ja koira odotti isäntäänsä sairaalan edessä peräti kahdeksan päivän ajan. Lopulta Lauri pääsi käymään sairaalaan ulkopuolella ja videolle tallentunut kohtaaminen oli ikimuistoinen.