Snoop Doggilla suhde Playboy-pupuun – nähdäänkö kaunotar Tampereella?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion ja Snoopzilla. Artisti tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia. Muuten hän keskittyy edelleenkin räppärin uraansa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Ensi kesänä Blockfesteillä Tampereella esiintyvä Snoop Dogg on nyt lähentynyt Playboy-pupuna tunnetuksi tulleen Carla Howen kanssa. Snoop on edelleen naimisissa lukioaikaisen ihastuksensa Shante Taylorin kanssa ja parilla on kolme lasta.

Räppäri on jo hetken aikaa yrittänyt pitää suhteen salassa seksikkääseen brittimalliin. The Sunin mukaan aiemmin muun muassa laulaja Will.i.amia tapaillut Carla on nyt kuitenkin viettänyt Snoop Doggin syntymäpäiviä hänen kanssaan ja pari on julkaissut yhteisiä videoita nettiin.

Snoop Dogg ja hänen vaimonsa erosivat vuonna 2004, mutta uusivat vihkivalansa neljä vuotta myöhemmin. Heidän vanhin poika Cordé on syntynyt vuonna 1994 ja hänen Cordell-pikkuveljensä vuonna 1997. Perheen nuorin lapsi on vuonna 1999 syntynyt Cori-tyttö.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash