Claudia Romani vapputunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa Stara-kaupunkilehdessä haastattelussa oleva italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia on jo virittäytynyt vapputunnelmiin hieman etuajassa.

Claudia kuvattiin eilen rannalla Miami Beachilla, jossa hän keikisteli tuttuun tapaansa bikineissä. Mukanaan kaunottarella oli suurikokoinen ilmapallo, jonka kanssa hän käveli ympäri rantaa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.