Leffajulisteisiin vaihdettiin surkeimmat yhden tähden arvostelut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvajulisteita koristavat usein ylistävät kommentit, jotka ovat peräisin kriitikoiden kynästä. Jopa kehnoimpiinkin elokuviin onnistutaan usein löytämään niitä hehkuttavia lainauksia, joskus jopa täysin alkuperäisen tekstin asiayhteydestä irrotettuna.

Awful Reviews
Awful Reviews

Facebookin Awful Reviews -sivustolle on kerätty muokattuja elokuvajulisteita, joissa ylistävät lainaukset kriitikoilta on korvattu vähemmän mairittelevilla kommenteilla. Uudet ”mainostekstit” on kerätty yhden tähden arvosteluista Amazon-nettihuutokaupasta. Uusiksi laitettujen julisteiden joukossa on niin klassikoita, kuin alun perinkin kehnomman vastaanoton saaneita elokuvia.

Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews
Awful Reviews