Ällistyttävä näky Lontoon kaduilla – nainen nöyryytti miestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naiset ja miehet ovat joskus tukkanuottasilla, kun kaikki ei mene esimerkiksi suhteessa kuin paratiisissa. Erimielisyydet eivät kuitenkaan anna toiselle oikeutta nöyryyttää toista osapuolta julkisesti. Joskus henkilö joutuu noloon tilanteeseen myös vedon häviämisen jälkeen.

Oli syy mikä tahansa, Lontoon kaduilla nähty parivaljakko herätti ihmisissä huvittuneita reaktioita. Kadun kulkijat kiinnittivät nimittäin huomiota naiseen, joka talutti koiran pannassa miestä läpi Farringtonin alueella. Molemmat olivat pukeutuneet normaalisti ja asiallisesti.

Heidän kasvoillaan oli myös tavanomaiset ilmeet, eivätkä kasvot paljastaneet tilanteen outoutta. Ian Jeffery -niminen Twitter-käyttäjä lisäsi muiden mukana palveluun otoksia suoraan paikan päältä, eikä voinut olla kommentoimatta näkyä.

– Näimmekö todella tämän työpaikan ulkopuolella? Nainen taluttamassa miestä kuin koiraa Farringtonissa. Outoa, kirjoitti Jeffery blogiinsa.