Oletko tähän saakka pilkkonut tomaatit väärin? Nyt se onnistuu 5 sekunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkko on ehtymätön aarreaitta erilaisille nikseille, jotka helpottavat arkiaskareita ja nopeuttavat esimerkiksi siivoamista tai ruoanlaittoa. Nyt vuorossa on kirsikkatomaattien pilkkominen, johon moni käyttää yhä edelleen aivan liikaa aikaa ja vaivaa. Lisäksi sormet ovat helposti vaarassa.

YouTube
YouTube

Nyt arkipäivän nero Dave Hax esittelee keinon, kuinka pienet tomaatit saa leikattua kerralla halki ilman, että niitä tarvitsisi näpertää veitsellä yksi kerrallaan. Temppuun tarvitsee vain kaksi lautasta ja terävän veitsen. Asettele tomaatit kahden lautasen väliin ja jätä reunojen välille rako. Sen jälkeen vedä terävällä veitsellä lautasten välistä tomaatit halkaisten. Näppärää, eikö?