Pizzeria myy jänispizzaa – myös mainostaulu tehty jäniksen nahasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten Helvetti-pizzaa tarkoittavasta nimestäkin voi jo päätellä, uusiseelantilainen Hell Pizza tunnetaan lukuisista mediatempauksista ja ruokalistalta löytyvistä erikoisuuksista. Nyt ravintolaketjun listalle on ilmestynyt savustettua jäniksen lihaa sisältävä pizza.

Julkaisu käyttäjältä Hell Pizza.

Sopivasti pääsiäiseksi listalle ilmestyvä jänispizza kerää varmasti huomiota jo itsessään, mutta Hell Pizza on päättänyt myös mainostaa pizzaa erittäin näkyvällä tavalla. Ravintola on nimittäin teetättänyt isokokoisen mainostaulun, joka on päällystetty sadoilla jänisten nahoilla.

Hell Pizzan Facebook-sivun mukaan mainostauluun käytetyt jäniksennahat ovat peräisin eettisesti toimivilta ammattilaisilta parkitsijoilta. Pizzassa käytetty jäniksen liha on puolestaan peräisin luonnossa eläviltä, Uudessa Seelannissa tuhoeläimiksi luokiteltavilta jäniksiltä.