Nyt meni överiksi! 12-vuotiaille järjestetään yökerhobileitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet miettivät nykyään kotibileiden ja yökerhojen välillä, sillä kotona juhlimisessa on omat hyvät puolensa. Kirjoitimme aiheesta äskettäin ja puolsimme kotibileitä siten, että niissä saa itse määritellä oman musiikkinsa ja vieraslistan, jonka vuoksi bailuissa saattaa olla tunnelma erittäin koholla.

YouTube
YouTube

Useasti kännijuhliminen alkaa virallisemmin teini-ikäisenä – lasten synttärijuhlat ovat erikseen. Nyt New Yorkissa on kuitenkin kehitetty jotain ennennäkemätöntä – yökerhobailuja alle 12-vuotiaille lapsille. Fuzipop-palvelu järjestää varhaisnuorille bileitä Ison Omenan kovimmissa yökerhoissa.

Tao for Tots -ohjelman aloitti viime vuonna Jesse Sprague vaimonsa Jenny Songin kanssa. He järjestävät juhlia noin kerran kuukaudessa. Niihin tulee yleensä paikalle noin parisataa lasta, ja vanhempien vahtimat juhlat maksavat 20 dollaria per tenava ja vanhempi. Lysti on koko perheelle 60 dollaria, kertoo CNN.

Luonnollisestikaan bileissä ei tarjoilla alkoholia, vaikkakin vanhemmat voivat tilata drinkkejä lasten siemaillessa omenamehua shampanjalaseistaan. Musiikista vastaa uutisen mukaan yhdeksänvuotias DJ Kai.