Maailman rankin duuni paljastettiin – olisiko sinusta tähän?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreessa World’s Toughest Job -videossa työnhakijoita haastatellaan Skypen kautta ”toiminnanjohtajan” työtehtävään. Työnhakijat yllättyvät haastattelijan kuvaillessa työn yksityiskohtia, sillä se vaikuttaa erittäin rankalta.

YouTube
YouTube

Hakijaa vaaditaan työskentelemään vähintään 135 tuntia viikossa ja seisomaan lähes koko työajan keston verran. Työhön ei kuulu lomia, eikä pyhäpäiviä saa vapaaksi. Työn tekemiseen vaaditaan lääketieteen, taloudenhallinnan ja ruoanlaiton osaamista. Mikä erikoisinta, vaativasta työstä ei makseta lainkaan palkkaa.

Tässä vaiheessa työnhakijat ovat todella ihmeissään, ja kyseenalaistavat, ovatko työehdot edes laillisia. Tässä vaiheessa haastattelija paljastaa tarjotun, fyysisesti ja henkisesti raskaan ja usein kiittämättömän työtehtävän todellisen luonteen: Hän kuvaili äitinä olemista.

– Äidit ovat parhaita, yksi haastateltavista kommentoi kuultuaan totuuden.