Bändikaverit: Peniksensä leikannut räppäri ei ollut huumepäissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa asuvan räppärin, Andre Johnsonin, kerrottiin aikaisemmin tänään joutuneen sairaalaan vahingoitettuaan itseään rajulla tavalla. TMZ-sivuston mukaan Wu-Tang Claniin yhdistetty mies hyppäsi Pohjois-Hollywoodissa sijaitsevan rakennuksen toisen kerroksen parvekkeelta leikattuaan ensin peniksensä irti.

Andre Johnson on parhaillaan sairaalahoidossa, eikä hänen irtileikatun peniksensä kohtalosta ole tietoa. Teko viittaisi vahvojen huumeiden käyttöön, mutta Northstarin muiden jäsenten mukaan mies ei ollut laittomien päihteiden vaikutuksen alaisena tapahtumahetkellä. Räppäriden mukaan Andren itsetuhoinen käytös alkoi yhtäkkiä ja ilman minkäänlaisia varoitusmerkkejä.

Christ Bearer -nimelläkin tunnettu Andre Johnson kuuluu Northstar-nimiseen yhtyeeseen. Räppärillä on yhteyksiä mainekkaaseen Wu Tang Clan -yhtyeeseen, sillä ryhmän jäsen RZA tuotti Northstarin vuonna 2004 ilmestyneen debyyttilevyn. Andre Johnson on tehnyt yhteistyötä myös muiden Wu-kollektiiviin kuuluvien muusikoiden kanssa.