Rap-tähti yritti itsemurhaa – leikkasi peniksensä irti ja hyppäsi parvekkeelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistien ja näyttelijöiden poistuminen oman käden kautta ei ole lainkaan harvinaista. Yksi tunnetuimmista tapauksista on Nirvana-yhtyeen Kurt Cobainin itsemurha. Joskus itsemurha jää kuitenkin vain yritykseksi, ja nyt tuohon joukkoon on liittynyt ikävällä tavalla maailmankuulu rap-tähti.

Northstar-yhtyeen räppäri Andre Johnson, eli Christ Bearer, yritti TMZ-julkaisun mukaan riistää henkensä Hollywoodissa melko erikoisella tavalla. Myös Wu-Tang Claniin yhdistetyn artistin kerrotaan nimittäin leikanneen peniksensä irti ja hypänneen parvekkeelta.

Itse aiheutetut vammat eivät kuitenkaan olleet lopulta kohtalokkaita, ja räppäri on yhä hengissä. Hänet löydettiin parvekkeensa alla kulkevalta jalkakäytävältä ja kiidätettiin sairaalaan Beverly Hillsiin.