Irina Shayk poseerasi bikineissä – sikojen kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Häntä tosin luullaan tumman latinomaisen ulkonäkönsä vuoksi usein eteläamerikkalaiseksi.

Nyt Irina Shayk nähdään varsin eläimellisissä lomakuvissa. Bahamalla aikaa viettänyt 28-vuotias neitokainen julkaisi sosiaalisessa mediassa otoksia, joissa hän poseeraa bikineissä rantavedessä seuranaan lauma sikoja. Alue tunnetaankin siellä vapaana elävien sikojen vuoksi epävirallisesti Sikojen ranta -nimellä.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.