Uusi suomalainen EDM-tyttöbändi: Kesän Top 5 -matkatärpit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kesäkuumalla autoradiot tulevat todennäköisesti huudattamaan täysillä United Girls Helsinki -yhtyeen tamppausbiisiä Kielletty Leikki. Neitokaiset julkaisivat ensisinkkunsa huhtikuun alussa, ja parissa viikossa se on saanut kiitettävästi radiosoittoja ja lähes 48.000 katselukertaaa YouTube-sivustolla.

Bändin kaunottaret Emma, Siiri ja Elina tunnustautuvat matkaintoilijoiksi ja reppureissaajiksi, siispä pyysimme heitä kertomaan Staralle parhaimmat matkavinkkinsä tulevalle kesälle.

1. Berliini.

– Jos haluaa kaupunkilomalle, niin Berliinissä on mielenkiintoinen historia. Paikka on todella hipster, hienoja bileitä ja siellä pääsee pyörällä joka paikkaan, Siiri toteaa.

2. Rhodos.

– Aika perus, suomalaiset käyvät siellä paljon, mutta käytiin siellä Ellun kanssa ja oli todella hauskaa. Siellä on ranta, tamppaus ja ruoka. Olen yleensä aktiivilomailija ja haluan mennä joka paikkaan, mutta jos väsyttää ja haluaa lomalle, niin Rhodos on juuri sitä. Aurinkoa, syömistä ja juhlimista. Siellä on myös paljon ruotsalaisia miehiä. Vinkki, Emma jatkaa.

3. Italian Riviera.

– Olin kiertelemässä autolla Italian Rivieraa ja se on törkeän kaunista seutua. Matka on pienellä budjetilla haastavaa tehdä, mutta maisemat korvaavat kaiken. Matkan varrella on pieniä merenrantakyliä söpöine pikkutaloineen, minne ei pääse autolla lainkaan, Elina vinkkaa.

4. Helsinki, Eiran ranta.

– Helsingissä mulle tulee Eiran rannasta mieleen sellainen kesäloman aloitus. Olen ollut siellä joskus jätskimyyjänä teini-ikäisenä. Sieltä kun hakee jäätelötötterön ja uittaa vähän varpaita vedessä ja käy Karusellilla kahvilla, niin siitä se lähtee. Mieletöntä, Siiri hehkuttaa.

5. Pariisi.

– Unelmien lomakohde. Kaupunki jakautuu moneen alueeseen, ja jokaisella niistä on oma juttunsa. On hipster-alueet, shoppailualueet, Champs-Élysées -luksusalue… Joka vierailukerralla Pariisi on aivan eri kaupunki ja näyttää uudet kasvot. Yhden Seine-joen varrella on monta elämäntyyliä, Emma kertoo.