Jourdan Dunn on seksikäs jumppaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

22-vuotiaan mallikaunottaren rinnoissa tai muussakaan fyysisessä olemuksessa ei kuitenkaan ole mitään valittamista tuoreissa New Yorkissa otetuissa kuvissa. Jourdan Dunn poseerasi kameroiden edessä seksikkäänä siniseen urheilutoppiin ja lyhyisiin shortseihin pukeutuneena toisen mallikaunottaren kanssa.

Jouran Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.